Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
SZOLIDARITÁS, MOBILITÁS ÉS ESÉLYEGYENLŐSÉG A FIATAL SZTÓMÁS BETEGEK SZÁMÁRA A MAI MAGYAR TÁRSADALOMBAN
2020. szeptember 05. írta: melatonin

SZOLIDARITÁS, MOBILITÁS ÉS ESÉLYEGYENLŐSÉG A FIATAL SZTÓMÁS BETEGEK SZÁMÁRA A MAI MAGYAR TÁRSADALOMBAN

Néha az az érzésem, hogy sokan azt hiszik, hogy ha sztómás emberrel érintkeznek, akkor ők is úgymond „megfertőződhetnek”, elkaphatják ezt a problémát. Egyesek úgy viselkednek velünk szemben, mint valami leprásokkal. Nem tudják hogyan viszonyuljanak hozzánk. Értetlenül állnak a dolog előtt, gusztustalannak tartják ezt az egészet és könnyebb a számukra elkerülni nagy ívben minket, minthogy megkérdezni, hogy mi is ez valójában


Így sok frissen műtött sztómáson, aki még saját magát sem tudja teljesen elfogadni, egy ilyen negatív tapasztalat után még jobban eluralkodik a kisebbségi érzés, mint eddig bármikor. Ezek után elég nehéz barátokat és társat találni. Természetesen a sztómás ember is képes a párkapcsolatra és a családalapításra. Szerencsére sok toleráns ember van a világon, akiknek nem a külső, hanem a belső számít. Ha a sztómás testi adottságai megengedik, akkor kihordhat egy kisbabát. Ha a sztómás állapotot okozó betegség nem familiáris akkor egészséges kisgyerek fog a világra jönni.

Pályázat.pdf

forrás: http://ilcoklub.uw.hu/Palyazat.pdf

 

img_1373.jpg

 kép forrása:  https://koczyblogja.blog.hu/2019/01/27/szex_es_szerelem_sztomaval

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztomasoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr7316191320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title