Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Indul az ügyeletes gyógyászati szaküzleti rendszer
2020. április 05. írta: sztomasok

Indul az ügyeletes gyógyászati szaküzleti rendszer

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása problémát okoz az élet számos területén, így a gyógyászati segédeszköz ellátásban is.

Tagvállalataink  mindent megtesznek, hogy betegeiket fokozott elővigyázatossággal szolgálják ki a járvány alatt. A személyes kiszolgálást a szükséges mértékben csökkentik.
Akkor tudnak Önre és hozzátartozóira a legjobban vigyázni, ha szaküzleteink szűkített nyitva tartással működnek és az üzlethelyiségben csak annyian tartózkodnak, ahány személyt egyidőben képesek kiszolgálni.

Mivel több egészségügyi intézményben működő gyógyászati segédeszköz kiszolgáló hely vagy egyedi rendelésre gyártó műhely nem érhető el, a járványügyi korlátozások miatt a Forgalmazók az Egészségért Szövetség tagjai és a csatlakozó gyógyászati segédeszköz szaküzletek hozták létre a weboldalon kereshető ügyeleti rendszert.

Azon dolgozunk, hogy lakóhelyéhez elérhető távolságban találjon az ellátását biztosító gyógyászati segédeszközt kiszolgáló szaküzlet. Oldalunkon az ország majd minden gyógyászati segédeszköz szaküzlete között tud keresni.
Megtalálja az üzletek nyitva tartását, elérhetőségeit és szolgáltatásaikat. Számos üzlet nyitva tartása rövidült, azonban telefonon reggel 8 órától este 20 óráig elérhetők. Kereshet az ügyeletet vállaló üzletek között Ezekben a szaküzletekben dolgozó kollégáink telefonon fogadják az Ön hívását. Tájékoztatják, milyen módon juthat hozzá az Ön számára nélkülözhetetlen segédeszközhöz vagy javítási szolgáltatáshoz, Előzetes, telefonon történt egyeztetést követően ügyeleti időben is kiszolgálják.

terkep.png

forrás: https://ugyeletesgyse.hu/

kapcsolódó cikk:

https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/gyogyaszati-szakuzlet-koronavirus-ugyelet.703543.html

https://gyogyasz.hu/tajekoztato-a-fesz-elnoksege-altal-marcius-18-28-kozott-tett-lepesekrol/?fbclid=IwAR0E6-oPqzi3pJUs53d9ZLhWtCITo8n1bCzS7ejzj0o5DUGJqQaMdGsHD9k

A bejegyzés trackback címe:

https://sztomasoknak.blog.hu/api/trackback/id/tr6515593400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Your SEO optimized title